Personale i skolen

Skoleleder: Mette Jacobsen Christensen
Mette er 38 år og bor i Asnæs med hendes mand og deres to børn. Hun er født og opvokset i Odsherred, med en afstikker på et par år til det østjyske. Mette har erfaring fra både i fri – folke – og specialskoleregi, og medbringer alt det bedste fra disse områder.

Lærer: Annemari Nilsson

Annemari er 57 år og bor i Vig. Hendes trillingedrenge er 28 år, godt i vej og er for længst flyttet hjemmefra. Annemari er uddannet lærer fra Holbæk Seminarium med linjefagene dansk, billedkunst og tysk. Desuden er hun uddannet kunstterapeut og har altid gang i mange kreative processer, både i skolen og derhjemme. For Annemari er trivsel, anerkendelse, humor, ordentlighed og meningsfuld læring vigtigt for at børn og unge får en udbytterig skolegang.

Lærer: Tanja Fulton

Tanja er 41 år, glad, positiv og mor til Mathilde på 12 år. Tanja er uddannet lærer med linjefag i dansk, religion samt specielpædagogik/undervisning, samt har undervisningskompetencer i en række andre fag. Tanja brænder for friskoletænkningen og dens værdier samt ude- og praktisk undervisning. Til daglig bor Tanja i Asnæs, hvor hun bruger sin tid sammen med Mathilde eller en god bog.

Lærer og Pædagogisk leder i SFO´en: Thomas Hansen

Thomas bor udenfor Kundby med sin familie. Han har 3 børn på  3, 11 og 15 år med Christina. Er uddannet slagter, pædagog og meritlærer. Han er naturfagligt orienteret både som menneske og som lærer. Han er et meget kreativ menneske, som elsker at være skabende, at være ude og lave bål eller gå i skoven og snitte. Thomas er uddannet sløjdlærer og bruger den praktiske tilgang til læring over alt hvor det er muligt, både i sfo’en og i skolen.

Lærer: Gitte Dahl Aagesen

Gitte har været lærer siden 2006, og har undervist lige fra indskoling til overbygning. Gitte har linjefag bl.a. i dansk og matematik. Hun er bosiddende i Nykøbing Sj. hvor hun også har arbejdet de sidste mange år. Gitte har hund, mand og to dejlige børn.

Lærer: Jeanett Holmer.

Jeanett er en udadvendt, glad 54-årig som er gift med Palle og de har 3 børn på henholdsvis 26, 21 og 19 år. Hendes fritid går med familie, hus og have, løbetræning samt hundetræning. Jeanett har arbejdet som børnehaveklasseleder siden 2008.

Lærer: Dorte Frederiksen

Dorte er 48 år og uddannet lærer. I hendes 23 år som lærer har hun arbejdet mest med de yngste elever, Dorte underviser bl.a i dansk og musik.

Lærer: Jette Windeløv

Jette er 37 år og underviser bl.a i idræt og matematik.

Lærer: Camilla Edvardsen

Camilla er 36 år, bor i Vig, mor til tre sønner Victor, Gustav og Oscar, kæreste med Thomas, som har to sønner Maze og Mylo. De har en lille hund – Carla. Camilla har arbejdet som lærer på Odden i 10½ år, men ønskede at arbejde på en friskole. Hun elsker at være kreativ og har linjefagene dansk, religion, håndarbejde, billedkunst og håndværk & design. Hun brænder for at skabe gode relationer til børnene, da hun mener at det er en forudsætning for at undervisningen lykkes.

Lærer: Lars Kurt Nielsen er 40 år og bor i Stårup med sin hustru, Trine, og deres tre børn Maise, Storm og Gustav. De har 1 tønde land og her har de høns, have og får. Ja, og en skøn kat, som hedder Mew (opkaldt efter en figur fra Pokemon). Lars har undervist i 15 år i folkeskole, friskole og ungdomsskole. Han har liniefag i idræt, samfundsfag, historie og matematik, og er igang med liniefag i fysik/kemi, bl.a. fordi han interesserer sig for naturen. Han underviser også i engelsk og har 10 års erfaring med engelsk i udskolingen. Derudover har han læst dynamisk webdesign på IT-universitetet og bruger it i undervisningen. Om sig selv siger han, at han er lidt af en rar detektiv, nysgerrig efter at finde ud af ting og sager. Det er vigtigt, at eleverne oplever en rar og lærerrig skoledag.

Lærer: Anja er uddannet lærer i 2015 med linjefag i dansk, historie og madkundskab. Anja har desuden en uddannelse som køkkenleder. Anja bor i Fårevejle med sin mand og 3 børn. Anja brænder for relationsarbejdet og vægter trivsel højt. Hun ser trivsel som en forudsætning for faglig udvikling. Som person er Anja smilende, oprigtig og har hjertet med på arbejde. På hjemmefronten hygges med at bage en masse, nusse i haven, passe høns, mand og børn samt nørkle med forskellige kreative projekter.

Lærer: Thea Frydland-Raun

Lærer: Lene Greve Lyngsø

Pædagog i skole og fritter: Anni Martinsen

Anni bor i Vig sammen med min mand og den sidste hjemmeboende søn. Hun har 4 voksne børn og 6 børnebørn. Udover sin dejlige familie, bruger hun en god del af sin tid på sang/musik, have, læsning, håndarbejde og jævnlige ture til Sydfyn.

Pædagogisk personale i skole og fritter: Magnus Zøllner Boeskov

Er en frisk ung mand på 34 år, med to friske drenge på 7 og 9 år. Magnus har arbejdet med pædagogisk idræt siden 2010 og brænder rigtig meget for at være aktive med børnene, han vægter den gode relation til det enkelte barn højt og arbejder på at få den gode relation til alle børn og forældre.

Pædagogisk personale i skole og fritter: Diana Wagner

Vikar: Mathias Holmer

Skolesekretær: Sanne Jørgensen

Sanne bor i Regstrup, er mor til 2 drenge på 23 og 27 år samt farmor til Line på 5 år. Sanne har arbejdet med alle funktioner inden for administration og bogholderi, løn, debitorer/kreditorer og finans mv.