Støtteforening

Støtteforeningen for Kundby Friskole & Børnehus har lige haft generalforsamling. Støtteforeningen har eksisteret siden oktober 2015.

Foreningen har til hovedformål at samle midler til at ”Støtte børnenes leg, læring og trivsel”, hvilket betyder at vi prøver at gøre tingene sjovere og mere spændende for børnene i børnehuset, på skolen og i fritteren, dette kan gøres ved div. arrangementer og fonds søgninger.

Støtteforeningens bestyrelse består af:

Hvis du har en god idé til et arrangement eller andre måder hvor vi kan samle midler til at gøre tingene sjovere og mere spændende for vores unger i børnehuset og på skolen og fritteren, så skriv til os via mail [email protected] eller på Facebook.

Hjælp til diverse arrangementer kan altid bruges, så hvis du har lyst til at være på kontakt listen så skriv til os, du behøver ikke være medlem for at hjælpe.

Medlemskab af støtteforeningen koster 25 kr., og kan indbetales på mobilepay 49229, eller kontonummer 0520 692571.