Personale i Børnehuset

Pædagogisk Leder: Birthe Dam Christensen.
Jeg er 56 år og bor i Kirke Hyllinge sammen med min mand. Jeg har to voksne børn og et dejligt barnebarn, som jeg bruger min fritid med. Derudover nyder jeg helst hele året udendørs og om sommeren med at sejle.

Jeg blev uddannet pædagog i 1986 og har arbejdet indenfor børneområdet alle årene, både vuggestue, børnehave, SFO og handicapområdet. De sidste 12 år har jeg været institutionsleder og i 2015 afsluttede jeg en Diplomuddannelse i offentlig ledelse.

 

 

 

Pædagogisk Assistent: Anne H. Jørgensen
Jeg har arbejdet i Kundby Børnehus’s vuggestue i 5 år, som jeg var med til at starte op. Før det var jeg dagplejer i 8 år. Jeg lægger vægt på ro, tryghed, nærvær og være på gulvet sammen med børnene. Jeg er 44 år, glad og udadvendt . Jeg bor i Kundby sammen med min mand Jan og vores 3 børn på 17,13 og 10 år.

 

 

 

 

Pædagogisk Assistent: Camilla Heshe Sjelhøj
Jeg er 32 år og bor i Mørkøv sammen med min mand Jens og mine to børn Amalie på 8 år og Tobias på 6 år. Jeg er uddannet pædagogisk assistent og har en del års erfaring inden for børnehave og vuggestue. Jeg er en glad og smilende person, som møder børnene i øjenhøjde, og jeg lægger stor vægt på en tryg og lærerig hverdag for børnene, hvor naturen spiller en stor rolle for mig.

 

 

 

 

Pædagog: Gitte Lykke Kjølbæk

Jeg er uddannet pædagog og har godt 20 års erfaring i arbejdet med børn – først som dagplejer og siden som pædagog. De seneste 8 år har jeg været ansat i Kundby Børnehus. Jeg bor i Asnæs sammenmed min mand Søren, vores tilsammen 4 børn er alle flyttet hjemmefra. En stor del af min fritid bliver brugt på frivilligt arbejde i Asnæs Gymnastikforening, hvor jeg er formand på 13 år. I mit daglige arbejde betyder omsorg, nærvær og tryghed rigtig meget for mig. Jeg glæder mig til fortsat at skabe trivsel og udvikling for både store og små i Kundby Børnehus.

 

 

 

Pædagog: Ulla Lindhøj

Jeg er 53 år og bor i Kundby med min kæreste Jesper. Jeg har 2 børn, 2 bonusbørn og et barnebarn som jeg meget gerne er sammen med i min fritid. Jeg har 24 års erfaring indenfor det pædagogiske felt. 7 år i SFO og 15 år i børnehave. Jeg blev uddannet pædagog i 2011 og har endvidere en diplomuddannelse i inklusion. Jeg vægter nærvær, tryghed og de sociale fællesskaber i mit daglige arbejde, hvor også ude liv, kreative aktiviteter og motorik/ bevægelse har stor betydning for mig.

 

 

 

Pædagog: Betina Juul Mikkelsen

Jeg er 37 år og bor i Kundby med mine børn – Jonathan på 13 år og Alma på 8 år.
Jeg har været uddannet pædagog siden 2008 og har erfaring fra både vuggestue og børnehave. Derudover har jeg en motorikvejleder-uddannelse, så bevægelse og stimulering af de primære sanser prioriterer jeg højt i mit arbejde.
Desuden vægter jeg værdier som omsorg, nærvær, tryghed, trivsel, mestring, nysgerrighed, anerkendelse og udvikling – med fokus på det enkelte barn

 

 

Vikar: Gitte Jensen

Jeg bor i Vig med min mand og vores datter på 19 år. Tidligere har jeg arbejdet som pædagogmedhjælper i fritidshjem i 10 år.

Efter en pause i faget er jeg startet her i børnehuset som vikar og er rigtig glad for at arbejde med de værdier huset har.

 

 

 

Pædagog: Jannie Edelbo Rasmussen

Jeg er 40 år og bor i Nr. Jernløse sammen med min mand og vores børn – Emil på 13 år og Emma på 10 år. Jeg har været uddannet pædagog siden 2002. Jeg er glad, positiv og vægter et godt forældresamarbejde bygget på åbenhed og gensidig tillid. I mit arbejde med børnene tilstræber jeg en anerkendende tilgang med fokus på det enkelte barns behov, ressourcer og udvikling. Det er vigtigt for mig at skabe nærvær og ro for børnene i hverdagen samt at møde dem i øjenhøjde.

 

 

Pædagogisk assistent: Laila Jedig

Hej mit navn er laila. Jeg er 40 år og bor i hjembæk med min mand og vores ene hjemmeboende datter på 12 år. Jeg har 2 udeboende børn på 20 og 18.  I min frittid spiller jeg fodbold og går ture. Jeg har 11 års erfaring fra børnehave og 1 1/2 år som dagplejer. Jeg er glad for udeliv i alle dens afskygninger lige fra bål til bille ☺ jeg lægger stor vægt på at alle børn trives og har en god dag. Derudover er sang og rytmik en af mine stærke sider. Alt det bruger jeg rigtig meget i mit daglige arbejde i Kundby Børnehus.

 

 

Pædagog: Maja

Jeg er 32 år og bor i holbæk sammen med min mand og vores datter på 2 år.
Jeg har været uddannet pædagog siden 2012 og har erfaring både fra vuggestue og børnehave.
Derudover er jeg uddannet klovn, hvor jeg tager ud til forskellige arrangementer og underholder børn med tryl, ballondyr og sjov. Min hobby kommer også til udtryk i mit arbejde med børnene da jeg elsker at lege og fjolle både for og med børnene. Jeg vægter nærvær, tryghed og de sociale fællesskaber i mit arbejde her har fri for mobberi projektet stor betydning for mig. Motorik, rytmik, musik og drama er også noget jeg går meget op i.

 

 

 Pædagogisk medarbejder: Line Dalsgård

Jeg bor i Kalundborg med min mand og vores 2 drenge. Jeg har 9 års erfaring indenfor børnehaveområdet. Jeg er en frisk og smilende person som lægger stor vægt på anerkendelse, nærvær, omsorg, tryghed samt et tæt og tillidsfuldt forældresamarbejde.

 

 

 

 

Pædagog: Camilla Degn Sørensen 

Jeg er 40 år og bor i Jyderup med min mand og 3 piger på 7,10 og 15 år. Jeg har været uddannet siden 2004 og har arbejdet i vuggestue, dagpleje og børnehave.

Jeg vægter i mit arbejde empati, nærvær, anerkendelse, omsorgsfuldhed og det at kunne grine sammen – både børn og voksne.

Der ud over elsker jeg at synge og være udenfor.

 

 

Pædagogisk assistent: Tina Mayn

Jeg er 41 år og bor i Hørve med min mand og vores 2 drenge på 18 og 20 år. Jeg har været dagplejer i 13 år og er nyuddannet pædagogisk assistent.

Som dagplejer uddannede jeg mig bl.a. indenfor pædagogisk idræt og er uddannet motorikvejleder.

Jeg vægter bevægelse, sundhed, naturen og det nære meget højt. Jeg elsker at bevæge mig , især i naturen og lave sund mad.

I min fritid er jeg meget aktiv med løb, styrketræning og er instruktør i vores lokale motionscenter. Når jeg skal lades op sker det i min have, hvor jeg nyder at tulle rundt og slappe af.

 

Vikar: Patrick 

Jeg hedder Patrick og er 20 år. Jeg bor i Kalundborg, hvor jeg i 2017 afsluttede min STX-uddannelse.

Jeg har ingen pædagogisk erfaring fra tidligere, men jeg har gåpåmod og elsker at lege med børnene.